Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

De Toekomst is een internationnaal opererende Meubelfabriek. Met meer dan 40 jaar ervaring is De Toekomst een van de marktleiders van kwaliteits, relaxmeubulair in de Benelux en een grote speler in Duitsland. Met 2 state of the art productie locaties is De Toekomst in staat om van nul tot eindproduct in eigen huis te ontwikkelen. Daarbij gebruikmakend van een eigen R&D afdeling en diverse ontwerpers van naam en faam. Maken zij innoverende zit-systemen van vooruitstrevend design. Een geweldige bedrijf om voor te werken.

relax

Voor het Nederlandstalige dealernetwerk van De Toekomst ontwikkelden wij een dealer magazine waarmee zij zich 4 x per jaar konden presenteren en waarin het assortiment in de breedte kon worden gecommuniseerd naar consumenten. Dit magazine is in een oplage van ± 2.300.000 per uitgave ontwikkeld, geproduceerd en verspreid. Met een uiting als deze is het makkelijker om in te zoomen op specifieke onderwerpen zoals het design, de technische mogelijkheden, trends en aanbiedingen.

Relax_2

 

Ook voor de Toekomst en haar dealers ontwikkelen we regelmatig P.O.S. (point of sale) en decoratie materialen. Van wanden op doek, display, achtergrond en sfeerbeeld. Voor bijvoorbeeld de showroom of een beursstand. Of ter ondersteuning van een nieuw product.

Decoratie_showroom

 

Om tot verschillende uitingen te komen gebruiken we diverse creatie opties: Fotografie, stockmateriaal en beeldmanipulatie en samenstellingen.

Afhankelijk van budget en beschikbaarheid worden keuzes gemaakt. Maar beeldkwaliteit voor meerdere toepassingen is altijd een belangrijk uitgangspunt. Voor fotografie hebben we diverse professionals in het netwerk.

Decoratie_showroom_2
Drukwerk_1
Drukwerk_2